MaxBet časti FK Partizan i pomaže obnovu stadiona

MaxBet poziva navijače da ispune stadion, da zajedno podrže crno-bele, i da učestvuju u ovoj zajedničkoj misiji koja nadilazi sport – misiji obnove i napretka.

Promo

Beograd, 26. oktobar 2024. – Kompanija MaxBet poziva sve navijače FK Partizan da danas dođu na stadion i podrže svoj klub. U susret duelu sa FK Čukarički, MaxBet je pripremio poseban doprinos za obnovu stadiona: za svakog navijača koji dođe na stadion danas, MaxBet će donirati 1 evro za obnovu stadiona, unapređenje infrastrukture i stvaranje boljih uslova za sve buduće generacije partizanovaca.

„Navijači su ključni deo kluba, oni su energija i snaga koja pokreće igrače i inspiriše ih u svakom minutu igre. Verujemo da svaki korak ka obnovi stadiona treba da bude zajednički, baš kao što su zajedničke sve radosti i izazovi kroz koje klub prolazi,” ističe Savo Bakmaz generalni direktor MaxBet-a. „Ovom inicijativom želimo da zajedno sa navijačima doprinesemo stvaranju još snažnije crno-bele porodice.“

Podrška timu, ali i unapređenje uslova na stadionu, važni su ne samo za Partizan već i za srpski fudbal, sportsku zajednicu, i sve mlade talente koji tek stasavaju na tribinama i travnatim terenima. MaxBet poziva navijače da ispune stadion, da zajedno podrže crno-bele, i da učestvuju u ovoj zajedničkoj misiji koja nadilazi sport – misiji obnove i napretka.

MaxBet, KUĆA ČASTI!

O kompaniji MaxBet:

MaxBet je deo Flutter Internationala, vodeće globalne kompanije za sportsko klađenje i igre na sreću, čiji su inovativnost i tehnološki napredak prepoznati na tržištima širom sveta. Sa više od 30 godina iskustva, MaxBet posluje na više od 450 lokacija u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, i Severnoj Makedoniji, zapošljavajući preko 3000 ljudi. Kao lider u tehnološkim inovacijama, MaxBet konstantno razvija nove proizvode i usluge kako bi svojim korisnicima obezbedio najmodernije i najbezbednije iskustvo. Naša kompanija je posvećena odgovornom poslovanju, uz stalna ulaganja u održivost i podršku lokalnim zajednicama. MaxBet je više od igre – to je kompanija koja kombinuje internacionalno iskustvo sa lokalnom ekspertizom, stvarajući sigurno, pouzdano i odgovorno okruženje za sve učesnike.