"Tek se upoznajemo, menjamo svest o nekim stvarima": Predrag Mijatović se oglasio posle Partizanove pobede

Novi čelnik crno-belih govorio je o trijumfu protiv Čukaričkog i viđenom i na terenu i na tribinama.

Youtube/FK Partizan Beograd

Predrag Mijatović, novi čelnik sportskog sektora FK Partizan, oglasio se posle pobede crno-belih protiv Čukaričkog pred više od 17.000 gledalaca. On je naglasio da je ambijent bio sjajan i da je najvažnije što je video karakter ekipe u preokretu sa 0:1 na 3:1.

"Pre svega, čestitao bih našim igračima na pobedi, naravno. Preokret, što je jako bitno. Ono što bih potencirao je karakter našeg tima, da iz negativnog rezultata naprave to da rezultat bude pozitivan", rekao je on za klupsku televiziju.

"Što se tiče navijača, bio je pravi ambijent, ovo treba da se dešava na našem stadionu. Ima tu puno korekcija, to je ono što treba da se dešava na našem stadionu. Ima tu puno korekcija, tek se upoznajemo, imamo tu puno da poradimo i u igračkom kadru, da nastojimo da promenim svest o nekim stvarima, ali u svakom slučaju - pozitivno je uvek kada se pobedi", dodao je on.

Svečana loža Partizanovog stadiona bila je ispunjena.

"Iskreno, posle moje karijere i igranja u Partizanu nikada nisam bio u ovoj loži. Drugo, u ovom, tako pozitivnom, napravili smo nešto što je interesantno. Ljudi koji dolaze na stadion rekli su mi da se odavno nije video ovako dobar ambijent. I iskreno da kažem, bio sam jako uzbuđen, i sada sam jako uzbuđen. Ima mnogo stvari koje moramo korigovati, ali u principu kada se pobedi - sve je OK".

Bonus video: Povratak Grobara u Humsku

This browser does not support the video element.

Grobari se vratili u Humsku  Kurir