Cela Amerika u šoku zbog smrti mladog golmana (25): Iznenada završio na intenzivnoj, nisu ga spasili

Početkom ove nedelje mladi golman Holden Trent primljen je u bolnicu, ali doktori nisu uspeli da ga spasu. Preminuo je u subotu.

Youtube/ HighPointPanthers/Printscreen

Mladi američki golman Holden Trent (25) preminuo je u subotu, potvrdio je njegov klub Filadelfija. Od čuvara mreže koji je 2022. godine izabran na draftu, oprašta se čitava Amerika i gotovo da su svi klubovi iz MLS izrazili saučešće neutešnoj porodici, a vest o njegovoj smrti sve je ostavila bez teksta.

Prema nezvaničnim informacijama, Holden Trent je ranije ove nedelje primljen na intenzivnu negu. Razlozi nisu poznati, ali je već jasno da je imao ozbiljan problem koji nažalost doktori nisu uspeli da reše, tako da je izgubio životnu bitku tokom vikenda. Za sada nema informacija o razlozima smrti, dok se porodica nije oglašavala na ovu bolnu temu, ali je prema reakcijama saigrača i drugih klubova u MLS jasno koliko je bio omiljen.

"Filadelfija je slomljena što mora da objavi srceparajuću vest o smrti Holgera Trenta. I dok je bio divan fudbaler i veliki takmičar, još više je bio posvećeni sin, brat, verenik - i saigrač koji je sve oko sebe činio boljima", navodi se u saopštenju Filadelfije na koje su se nadovezali i drugi klubovi.


Golman iz Severne Karoline je igrao na Univerzitetu Zapadna Virdžinija i Haj Point, kao i za akademije - Šarlot i Južna Džordija. Tako je i izabran kao 28. pik na draftu.

Za sada je igrao za drugi tim Filadelfije, a poslednji meč odigrao je 26. juna protiv rezervni Njujork Red Bula.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sahrana Dejana Milojevića  MONDO