"Voli Bog Lalata svog... Reci i ti sine!": Šou posle pobede Vojvodine, zato se vratio u Novi Sad

Trener Vojvodine Nenad Lalatović napravio šou posle pobede nad OFK Beogradom.

TV Arena sport/Screenshot

Nenad Lalatović vratio se nedavno u Vojvodinu i na prvom meču na "Karađorđu" uspeo je da dođe do pobede u vrlo neizvesnoj utakmici protiv OFK Beograda. Poveli su "romantičari" već u prvom minutu, brzo se Vojvodina oporavila i izjednačila je golom Petrovića u 19, da bi pobedu od 2:1 domaćem timu doneo Radulović, sa penala u 87. minutu.

Bio je to razlog da Nenad Lalatović razvuče osmeh od uva do uva dok je govorio za kamere TV Arena Sport, zajedno sa svojim sinom: "Čestitao bih obema ekipama. Ovo je vojvodina kakvu očekujem, posebno u drugom, poluvremenu, bilo je za infakrt. Zasluženo smo pobedili. Voli Bog Lalata svog, kaži i ti sine!", nasmejao je reporterku Nenad Lalatović i još jednom pokazao zbog čega privlači veliku pažnju javnosti.

Trener "romantičara" Simo Krunić kratko je izjavio posle meča: "Presudio je taj crveni karton. Zahvalio bih se danas domaćinu na fer i korektnoj igri, dobrom dočeku, imamo prijateljski odnos sa Vojvodinom i ja sa Lalatovićem. Žao mi je, mislim da smo zaslužili taj bod što nam je trebao, ali oni su se borili do kraja. Vidim da je Lalatović doveo svog sina na utakmicu, pa bih ja iskoristio priliku da pozdravim Vasu i Anju", kazao je trener najvećeg iznenađenja ovosezonske sezone u Superligi koje uprkos porazu ostaje u vrhu tabele.

Vojvodina - OFK Beograd 2:1  YouTube/Arena sport

Interesantno je da je Lalatović meč vodio u odelu, a to je kasnije objasnio na konferenciji za medije: "Kod mene uvek mora da bude nešto novo. Volim da nosim odela, ulenjio sam se u poslednjih par godina. Volim da nosim odela i trudiću se da ih nosim što češće", naglasio je trener novosadskog kluba.

"Uvek je lakše kada se pobedi. Naravno, imamo težak raspored. Imamo sad Kup, što je uvek neizvesna utakmica i tu nema opuštanja. Onda idemo Crvenoj zvezdi i imamo dve utakmice kod kuće. Igraćemo protiv kluba u kojem sam napravio sjajne rezultate, bio treći na tabeli… Gde sam imao šest pobeda na sedam utakmica. To je ekipa Mladosti iz Lučana. Biće to emotivna utakmica za mene jer sam tu proveo prelepe trenutke i uspeo sam da se vratim u Vojvodinu samo jer sam imao tako dobre rezultate sa Mladosti. Da nisam imao takve rezultate, ne verujem da bih se vratio. Bila je to Božja volja. Vratio sam se svojoj kući, vratio sam se tamo gde pripadam i nadam se da ću ostati duži period ovde", zaključio je on.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Vojvodina koreografija  Kurir