Novi skandal u srpskom fudbalu: Tuča na terenu, sudija delio crvene kartone - pogledajte! (Video)

Meč između Voždovca i Vršca obeležila je tuča u završnici utakmice.

Screenshot/Youtube/@PrvaligaSrbijeOfficial

U 13. kolu Prve lige Srbije Voždovac je dočekao Vršac, a meč je završen bez golova. Ipak, susret je obeležila tuča koja je usledila u završnici utakmice, a u kojoj su osim igrača učestvovali i članovi stručnog štaba. Start fudbalera Vršca bio je pokretač incidenta, reakcija gosta se nije dopala igračima Voždovca pa su se na terenu odmah pojavili i rezervni igrači, a vrlo brzo su stigli i treneri i redari.

Činilo seda će se situacija brzo smiriti, ali se gurkanje i rasprava odvijala u dve odvojene grupe. Jedni su se na terenu našli kako bi smirili strasti, dok su drugi nešto žustrije učestvovali u raspravi.

Sudija je kao krajnju meru podelio kartone, tako je isključenje zaradio igrač Vršca Aleksa Vujić zbog dva žuta kartona, za njim je u svlačionicu morao i Lazevski. Nastavila je klupa Vršca da vrši pritisak, pa se sudija vratio da dodeli još jedan crveni karton nekome iz stručnog štaba, a onda je trener Igor Savić ostao pored terena da prigovara zbog odluka, pa je sudija i njega isključio sa meča. Voždovac se nalazi na petom mestu tabele Prve lige, dok je Vršac na osmoj poziciji. 

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Džaka se pozdravlja sa srpskim fudbalerima, grli sa Rajkovicem  Kurir