Bivši reprezentativac Srbije završio karijeru: Slavoljubu Muslinu je bio važan!

Bivši reprezentativac Srbije Jagoš Vuković doneo je odluku da se penzioniše.

MN Press

Jagoš Vuković rešio je da se penzioniše. Srpski fudbaler je u 37. godini posle uspešne internacionalne karijere odlučio da se povuče iz sporta kojim je počeo da se bavi u FK Sutjeska.

Tokom juniorskih dana igrao je u Crvenoj zvezdi od 2000. do 2005. Od 2006. nosio je dres Rada, da bi 2009. zaigrao za PSV, ali je jednu sezonu u Holandskom klubu bio primoran da provede na pozajmici u Rodu.

Vuković je 2013. postao deo Vojvodine sa kojom je osvojio Kup, ali je već posle četiri meseca zaigrao za Konjaspor, za koji je nastupao do 2017. i osvojio jedan trofej. Usledio je boravak u Grčkoj gde je zadužio crveno-bele boje Olimpijakosa. Tokom 2018. bio je na pozajmici u Veroni.

Posle kluba iz Pireja karijeru je nastavio u Kini i igrao je za Ćingdao (2020-2021). Sve do 2023. je bio bez kluba, a onda je 2023. potpisao za novobeogradski IMT.

Odbrambeni igrač je u svojoj karijeri zadužio i dres reprezentacije, odigrao je osam mečeva. Prvi u nizu odigrao je dok je selektor bio Radomir Antić, u novembru 2009. dok je posle toga imao i odlične partije pod vođstvom Slavoljuba Muslina.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Piksi bacio akreditaciju po završetku  Kurir