PROBLEM

ZLATKO DALIĆ ČUO LOŠE VESTI! Hrvatska igra za BRONZU, a moraće bez nezamenljivog - menja ga igrač iz Bajerna!

Autor Milutin Vujičić

Kada vam je zamena fudbaler Bajerna, onda znate koliko je reprezentacija jaka.

Izvor: Profimedia

Hrvatska ima problema sa povređenim igračima uoči meča za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, a sada je stigla i potvrda loše vesti da bar jedan od trojice "rovitih" neće igrati protiv Maroka (subota, 16.00). U pitanju je Josip Juranović koji je jedno od iznenađenja turnira pošto je odigrao skoro savršeno sve utakmice za "vatrene" i jedan je od retkih koji su bili nezamenljivi kod Zlatka Dalića - proveo je baš svaki minut na terenu.

Izgleda da je to dovelo i do problema sa povredom pošto nije trenirao posle meča sa Argentinom, dok sada hrvatski mediji prenose da je definitivno "otpao" za meč sa Marokom.

Posebno dobru partiju Juranović je odigrao protiv Brazila u četvrtfinalu, kada je potpuno neutralisao Vinisijusa, pa su se i svetski mediji raspisali o njegovoj igri jer je za mnoge bio "anonimus". Nije ostavio toliko dubok trag u Hajduku, pa je preko Legije (igrao tamo sa Filipom Mladenovićem) stigao do Seltika, a mnogi veruju da će škotski klub dobro naplatiti njegove igre na Svetskom prvenstvu, posebno jer su desni bekovi deficitarni.

Umesto odličnog Juranovića, hrvatski mediji najavljuju Josipa Stanišića, talentovanog fudbalera Bajerna koji na ovom turniru nije dobijao šansu. Dodajmo i to da su "roviti" još Joško Gvardiol i Marcelo Brozović.