Partizan - Zvezda u četvrtak u Superligi
MN Press 

Novi duel crno i crveno-belih u domaćoj ligi.

U četvrtak, 18. maja, Partizan će biti domaćin Crvenoj zvezdi u dvorani "Aleksandar Nikolić". Meč počinje u 19 časova, ulaznica u slobodnoj prodaji nema, a ulaz će biti moguć sa godišnjim kartama i dnevnim propusnicama namenjenim sponzorima.

Trener Partizana Aleksandar Džikić poručuje da će njegova ekipa biti borbena.

"Derbi je uvek utakmica sa specifičnim značajem, koja donekle ne zavisi od trenutne situacije aktera. Očekuje nas tvrda utakmica, u kojoj moramo da budemo čvrsti i odlučni i uporni. Svesni smo odnosa kvaliteta, ali ćemo biti borbeni. Sa energijom ćemo pokušati da se nametnemo", rekao je šef stručnog štaba crno-belih.

Krilo Partizana, Mihajlo Andrić pred sutrašnji duel ističe:

"Očekuje nas utakmica u kojoj moramo biti čvrsti i u napadu i u odbrani. Trudićemo se da brobenom igrom tokom svih 40 minuta uvedemo meč u ritam koji nama odgovara", izjavio je Andrić

Partizan je pozvao svoje navijače da u sutrašnjem meču podrže crno-bele tako što će u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih ispada koji mogu naneti štetu klubu, usmeriti svu svoju energiju na podršku igračima na terenu.      

Iz bezbednosnih razloga i pojačane kontrole na ulazima, kapije dvorane "Aleksandar Nikolić" biće otvorene 2 sata pre početka utakmice.