• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri "dabl-dabla" za jubilej

Ekipa Denver Nagetsa ostvarila je jubilarnu 40. pobedu u sezoni, pobedom nad Dalasom 114:104. Čak tri igrača su ostvarila "dabl-dabl" učinak - Jokić (19p, 13sk), Pol Milsap (17p, 13sk) i Mejson Plamli (12p, 13sk).

SVE GALERIJE

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zileee

Strasnu a tihu ekipu ima Denver, verovatno najbolju ikada pored one sa Dikembeom, gledao utakmicu, Dallas dosta oslabljen, Plumlee i Jokic zajedno na terenu ludnicu prave, voleo bi da gledam Malona da ih cesce drzi zajedno na terenu, Plumlee pokriva defanzivno sve sto Jokic ne stize a i u napadu je brz kao i Jokic atletski sjajan a i pametan, jedino nema sut nikakav van reketa al tu Jokic pokriva iza kao cetvorka, odlicno citaju igru tako da svaki tim sa losijim centrima ne mogu da brane njih dvojicu + Milsap koji ima sve slicme karakteristike plus solidan sut. Ajzeja Tomas za sada najslabija karika, izlazi iz povrede i van forme ali puno je gramziviji na kos i konstantno pkusava da ubrzava napad i preskace Jokica koji se pozicionira na penalu i ceka loptu da se tim rasporedi, tako Denver igrao celu sezonu malo sporije u napadu za nba standard ali je funkcionisalo odlicno, tomas je ipak plej poenter koji gleda da izbegne ceo taj proces, videcemo. Inace Majk Maloun fantastican trener i to se videlo dok su ga svi pljuvali, covek je video pre tri sezone sta ima u Jokicu i menjao je citavu filozofiju tima sto vecina zadrtih trenera ne bi, menjao Nurkica za Plumlija, svi mu se smejali a covek je tacno znao sta oce i sta mu treba, trajalo je dve godine ali Denver sada igra totalan miks Evropske i NBA kosarke i zato je jako nezgodan za sve koji moraju da se prilagodhavaju njima a ne oni drugima.

Firga

Jokic solidan.

Prosta masa

Momak,priključi se i odigraj tako za Srbiju.Nemoj da si kao av,odigras jednom mlitavo za srbiju,a onda 50 puta neigranjem u korist usa i eu!