Partizan je bio odmoran i spreman da odigra dobro protiv Krke i da ubaci više od 100 poena.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri nije koristio u Štark areni sve igrače iz svog tima, jer je plejmejkera Markusa Pejdža i novajliju Redžija Redinga prinudno ostavio van tima, a Rašona Tomasa je svesno zadržao na klupi.

Posle utakmice, on je govorio o tome zašto nisu igrali.

"To su tri različite situacije. Pejdž ima malu povredu i malo sam ga odmorio. Za Tomasa sam video da nije spreman da igra, da nije dovoljno koncentrisan da igra. A što se tiče Redinga, pripremao sam utakmicu sa njim, ali su mi juče u 12 rekli da nije licenciran da igra", izjavio je Italijan.

Komentarišući meč, dao je kratak osvrt.

"Neprijatno je igrati utakmicu 40 minuta protiv pet šutera, čuvati ih... U drugom poluvremenu bili smo mnogo bolji. Igrali smo konkretno, nije to bilo ništa fantastično, napravili smo posao koji je trebalo da napravimo. Imali smo energiju, pogodili smo, imali smo čak i nekoliko dobrih dodavanja... Toliko o utakmici. Nema tu puno da se priča", rekao je Trinkijeri.

Pred crno-belima je još jedna nedelja u kojoj će imati vremena za uigravanje i trening, jer opet nema Evrokupa, pa će naredni meč odigrati u petak, protiv Mege u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Trener Krke Vladimir Anzulović ljutio se kraj zapisničkog stola zato što je Partizan odigrao poslednji napad (i u njemu dao trojku), a posle utakmice je čestitao crno-belima zasluženu pobedu.

"Nema šta puno da se priča, pokazali su svoj kvalitet večeras. Videlo se da su ušli u utakmicu sa dobrom energijom, da su bili odmorni. Ne mogu da se otmem utisku da smo imali šanse, možda grešim, možda sam i subjektivan. Pali smo na stvarima koji čine razliku. Spremali smo nešto za Partizan, nije nam uspelo i sasvim zaslužena pobeda", izjavio je šef struke Krke, koja sada ima skor 4-5.