Kao što nisu svi igrači srećni zbog toga što su Milvoki Baksi izveli bojkot samostalno, tako nisu ni složni oko toga kako bi bojkot trebalo da izgleda.

Pisali smo o prilično tvrdom stavu koji su zauzeli Los Anđeles Lejkersi i Klipersi, da sezona mora biti prekinuta sada, odmah, dok je ostatak prisutnih u "balonu" zainteresovan za nastavak plej-ofa.

Ima i pojedinačnih slučajeva gde igrači zahtevaju da budu raspušteni kućama do daljeg.

Jedan od retkih koji nije zahtevao pravdu i promenu u tvitu, već napisao kratko i jasno: "Hoću da protestujem", imao je nezgodno pitanje za kolege tokom sinoćnog famoznog sastanka u "Diznilendu".

Džejlen Braun iz Boston Seltiksa u jednom trenutku zahtevao je reč i nastupio prilično otvoreno.

"I da odete iz 'balona', da li radite to da biste otišli kućama i bili sa svojim porodicama? Ili radite to da biste uskočili u rovove i započeli borbu na ulicama?", pitao je Braun, nakon čega je nastala neprijatna tišina, prema izveštajima iz Orlanda.

Tamo se, ispred ulaza u "Diznijev svet", okupio priličan broj rođaka i bliskih prijatelja NBA košarkaša koji su unutra i koji, navodno, čekaju ponedeljak, kada će ili oni biti pušteni u "balon" ili igrači izaći napolje.

Do tada…

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.