Nikola Jokić je opet dominirao, ali njegovi saigrači su ga opet izneverili. Aktuelni šampion NBA lige je ponovo imao neverovatnu partiju protiv Finiks Sansa, ali nije mogao sam. 

Kao i u prvom meču u seriji Finiks je vrlo lako došao do pobede, a osim Jokića samo još trojica igrača su bila dvocifrena. Ovakva utakmica je naljutila trenera Majka Melouna koji je posle meča bio vidno razočaran.

 On je na konferenciji za štampu osuo paljbu po svom timu, a posebno je istakao da njegovi plejmejkeri nisu uradili dobar posao u odbrani. 

"Očigledno Kris Pol nas ne vidi, ne oseća nas na terenu. Ne utičemo na njega na terenu ni u čemu zapravo. I to možemo da kažemo za ceo sastav Finiks Sansa. Radili su šta su hteli na obe strane terena. Osećam da smo odustali večeras, što nikada ne želim da vidim", rekao je Maloun. 

undefined Finiks - Denver

On je za naredni meč najavio velike promene, jer želi da vidi svoj tim kako se bori na terenu. Za sada to nisu uradili, a Meloun je spreman na promene, čak iako to bude značilo da će "teško sastaviti petorku". 

"Mislim da ću za treću utakmicu da probam da nađem momke koji će makar da izađu da ostave srce na terenu. Možda će mi biti teško da sastavim petorku, ali ove dve utakmice, ova dva druga poluvremena su bila razočaravajuća", zaključio je trener Denver Nagetsa.