Partizan želi da se vrati u Evroligu. To je još na predstavljanju rekao Željko Obradović, a kasnije su potvrdili i predsednik Ostoja Mijailović i igrači.

Imaju dva puta do elitnog takmičenja. Jedan je kroz Evrokup, drugi kroz ABA ligu. A, na polovini tog evropskog takmičenja su generalni menadžeri glasali.

Srpski tim je dobio pregršt pohvala sa njihove strane kada je Evrokup u pitanju. Obradovića vide kao najboljeg trenera, a nekoliko igrača je u samom vrhu u drugim kategorijama.

Na pitanje od najnezgodnijem protivniku Partizan je dobio najviše glasova (25 odsto), Željko Obradovi je dobio neverovatnih 60 odsto glasova u izboru za najboljeg trenera, a Alen Smailagić 25 odsto, takođe najviše, u izboru za zvezdu u usponu. Takođe, Aleksa Avramović je izabran kao najbolji defanzivac (20 odsto glasova).

kevin-panter-stefan-stojanović-14.jpg
MONDO/Stefan Stojanović Kevin Panter

U izboru za najzabavniji tim za gledanje u Evrokupu je Huventud dobio 25, Partizan 20 glasova, dok u finalu generalni menadžeri vide crno-bele i Virtus iz Bolonje.

Za najboljeg "čistog" šutera izabran je Marko Belineli sa 20, dok je Kevin Panter dobio 15 odsto glasova. A, u izboru se našao i kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić. On je dobio 75 odsto glasova u izboru za najboljeg dodavača, a 30 odsto je dobio u izboru za spektakularnog igrača, ispred njega je samo Džonatan Motli (40 odsto).

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.