NBA liga poslednjih dana deli nagrade, ali pobednik u najbitnijoj konkurenciji još nije proglašen. Nikola Jokić je prvi favorit da bude MVP ove sezone, što bi mu bilo drugo takvo priznanje u karijeri, a najbliži pratioci su mu Džoel Embid i Janis Adetokunbo.

Njihovi navijači pokušavaju da ospore partije srpskog košarkaša nazivajući ga "MVP napredne statistike", odnosno dokazujući kako njegov uticaj na igru nije baš takav kakvim se čini nakon što se pogledaju brojke. Majkl Meloun je imao jasan komentar na njihov račun - budale!

Dugogodišnji trener Denvera i čovek koji bezgranično veruje u Nikolu Jokića morao je da odgovara na pitanje o nekadašnjem centru Mege i njegovoj borbi za drugo MVP priznanje u nizu.

Na početku nije trošio previše reči, a deluje da je tako i najbolje. Šta je drugo mogao da kaže o čoveku koji je tim bez druge i treće zvezde dovukao do šeste pozicije na Zapadu?

"Čoveče, ne znam ni šta da kažem tim budalama", rekao je trener Denvera, a zatim objašnjavao zašto je Jokić toliko dobar, objasnio da saigrače čini boljim i na kraju poredio sa Lerijem Birdom i Stefom Karijem.

Pogledajte njegovu reakciju: