Partizan je uzvratio udarac i u trećem meču finalne serije savladao Crvenu zvezdu. Crveno-beli vode sa 2:1 i imaju novu meč loptu, dok crno-beli imaju ponovo imperativ pobede ukoliko žele da ostanu u igri.

Treći susret "večitih rivala" doneo je sve i svašta. Od trojke Kevina Pantera, pa do sudijskog prekida i pražnjenja dela tribina. Nije bilo lako ni igračima, a svoje utiske o svemu tome izneo je Jam Madar (21).

"Ludo, ludo, definitivno. Nikada ovako nešto nisam video. Iskustvo za ceo život", počeo je Madar razgovor sa novinarima.

MN Press Partizan Zvezda odlazak igrača sa terena

I on i saigrači su bili pod dodatnim pritsikom, znali su da moraju da trijumfuju.

"Situacija - pobedi ili idi kući. Druge opcije nema. Moraš da daš sve od sebe, uspeli smo u tome. Znali smo koliko je važno da pobedimo."

Otkrio je i šta se dešavalo u ekipi tokom pauze od skoro 40 minuta.

"To su momenti u kojima ništa ne možeš da uradiš. Sudije su donele odluku. Morali smo da budemo strpljivi i da čekamo. Znali smo da moramo da se držimo zajedno, kao tim, da se fokusiramo na pobedu. Uradili smo odličan posao, defanzivno sam bio dobro postavljen u tom napadu Zvezde, Ledej je uhvatio skok i pobedili smo."

U petak se igra četvrti meč (18.30).

"Sve kreće od odbrane. I sami vidite rezultat, nema mnogo poena. Potrebno je da u tom meču pokažemo više želje i da pobedimo", zaključio je Madar.