Ljubitelji košarke dobili su ono što su priželjkivali - prvak ABA lige će biti odlučen nakon popularne majstorice!

Posle tri utakmice u kojima smo imali infarkt završnice, usledilo je „čišćenje“ Crvene zvezde od strane Partizana, a sve to bilo je dovoljno da jedna sezona stane u petu utakmicu finalne serije. Ono što smo mogli da vidimo u prethodnim mečevima može da nam nagovesti da će ishod petog meča biti teško predvidljiv.

Kombinacija je mnogo, a pobednik može biti samo jedan, s toga je kladionica Meridian pripremila najraznovrsniju ponudu za spektakl koji će se večeras odigrati od 20 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

Međutim, pre nego što krenemo na detalje, želimo da vam otkrijemo na koji način možete biti na samo jedan klik od najbolje sportske ponude na Balkanu.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs i već na tom koraku vas čeka jedno lepo iznenađenje.

Otvaranjem korisničkog naloga, ne samo da ćete biti upućeni u sve najjače kvote, nego vas čeka DOBRODOŠLICA U VIDU 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje, ali i mogućnost da osvojite iPhone 13!

Sve što je potrebno kako biste imali najnoviji iPhone 13 jeste da do 30. juna odigrate najviše tiketa sa minimalnom uplatom od 100 RSD!

Nije moglo da bude jednostavnije, a kada se registrujete na meridianbet.rs i zgrabite ovaj fenomenalan poklon, sledi pregled ponude za petu utakmicu finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

Interesantno je da će ovo biti treći put u nizu kako se pobednik na Jadranu odlučuje u majstorici. U prethodna dva navrata Zvezda je pobedama na domaćem terenu uspela da nadigra Budućnost i tako osvoji dve titule zaredom.

Sada je situacija nešto drugačija. Potpuno je jasno da je Partizan mnogo „prisutniji“ u dosadašnjoj seriji nego što je to bila Budućnost u prethodne dve godne, što otvara prostor za veliki broj opcija.

A šta kažu kvote?

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

Crveno-beli su na domaćem terenu svakako favoriti – 1.50. Sa druge strane kvota na potencijalni trijumf Partizana iznosi 2.55.

Kao i ranije, za one igrače koje vole malo više da eksperimentišu pripremljene su igre sa hendikepom. Granica je 4.50, a kvota da će Partizan slaviti sa većom razlikom iznosi 1.90, dok Zvezda ima nešto veće šanse sa kvotom 1.85.

Impresivna ponuda, s toga vam toplo preporučujemo da za detaljniju analizu ponude za peti meč finala ABA lige između beogradskih večitih rivala potražite na meridianbet.rs.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

IGRAJ ZA KATAR - SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.