Koašrkaši Denver Nagetsa predvođeni Nikolom Jokićem upisali su i osmi trijumf u tekućoj NBA sezoni, a tokom noći im je "žrtva" bila ekipa Indijane (122:119). Nikola je ponovo bio fenomenalan, ali je jedan njegov potez izzavao smeh legendarnog Šekila O'Nila koji nakon igračke karijere radi u medijima.

Popularni Šek ima svoju emisiju o NBA ligi, a u njoj su važan deo ogromne greške nekih od najboljih košarkaša na svetu. Svaki od kikseva koji se desi na košarkaškim terenima - veliki promašaji, izgubljene lopte, greške koje ne prave ni amateri i slični detalji redovno pronalaze put do gledalaca kroz emisiju "Shaqtin' a Fool", u kojoj je sinoć bio i Nikola Jokić.

Nakon što je sjajno asistirao za Kentavijusa Kaldvel-Poupa, Jokić nije imao priliku da proslavi poene. Iskusni košarkaš promašio je laku priliku za postizanje koša, a zatim se izborio sa rivalima za još jedan napad svog tima. Lopta se dokotrljala do Jokića koji je želeo atraktivno da asistira. Sa zemlje je pokupio loptu, poslao jak i neprecizan pas i na kraju pogodio samo donju ivicu table. Zbog toga je Šek morao da upotrebi emodži koji plače od smeha. Pogledajte Nikolin loš pas:

I pored ove greške, Jokić je bio najbolji pojedinac svog tima. On je ubacio 24 poena, od kojih su dva bila veoma bitna - u poslednjem minutu, pri nerešenom rezultatu, nakon što je Tajler Halibarton pogodio preko srpskog centra. Pogledajte sve najbolje detalje sa ovog meča: