Nikola Jokić i ove sezone blista u dresu Denvera u NBA ligi, a ljubitelji košarke iz svih krajeva sveta spremni su da daju pravo malo bogatstvo kako bi na delu videli dvostrukog MVP-ija najjače lige na svetu. Među onima koji su do sada imali priliku da gledaju Srbina na privremenom radu u SAD je Viani Frias, devojka koja je veoma popularna na sajtu za odrasle.

Amerikanka meksičkog porekla nedavno se odlično provela na jednoj Denverovoj utakmici, a na društvenim mrežama istakla je da je otišla na košarkaški meč zbog Nikole Jokića. Devojka koja svoj provokativan materijal objavljuje na sajtu "OnlyFans" otkrila je da ima karte uz sam teren i a zatim pratiocima i pokazala sa kog mesta gleda meč. "Želim da privučem pažnju MVP Jokića", napisala je ona uz kratak snimak sa utakmice. Ovako izgleda devojka sa sajta za odrasle:

Instagram/vianeyfrias/printscreen Model sa sajta za odrasle koji odlazi na utakmice Denvera zbog Nikole Jokića.

Nju na Instagramu prati preko milion ipo ljudi, dok je veoma aktivna i na ostalim društvenim mrežama. Što se tiče njenih profila na sajtovima za odrasle - ima dva naloga. Jedan je besplatan i svako može da mu pristupi, a za drugi je potrebno da 11 američkih dolara za narednih 30 dana! Ukoliko ste odmah spremni da platite za čitavu godinu dobićete popust i to će vas koštati "samo" 120 dolara! Mora tako, barem dok ne "upeca" neku NBA zvezdu...

Sigurni smo da joj nije pošlo za rukom da privuče Jokićevu pažnju. Srpski košarkaš u srećnom je braku sa Natalijom, koja mu je ljubav još iz srednje škole. Njihov brak nije često tema medija, a proslavljeni srpski košarkaš i njegova supruga imaju i ćerku Ognjenu, koja je ovog leta bodrila Nikolu dok je u dresu Srbije igrao Evropsko prvenstvo.

Instagram/nmacesic, Instagram/jokic.natalija/printscreen Natalija Maćešić