Sin Predraga Stojakovića je definitivno povukao na tatu! Andrej Stojaković završava srednju školu i za njegov potpis su se borili mnogi koledži, a sada je dobio najveću čast koja može da se dobije u srednjoškolskoj košarci u Americi, izabran je na "Ol Amerikan" meč, u principu Ol star utakmicu srednjih škola. 

Ona se igra svake godine između najboljih košarkaša u srednjim školama Amerike, a sada je na ovaj meč izabran i Andrej Stojaković! Još jedno poznato ime na meču je i Broni Džejms, sin Lebrona Džejmsa!

Igračima koji su izabrani na ovaj meč su gotovo osigurane profesionalne košarkaške karijere, a većina američkih košarkaških velikana je u ranom dobu igrala "Ol Amerikan" meč. Na tim utakmicama igrali su: Majkl Džordan, Medžik Džonson, Ajzea Tomas, Lebron Džejms i Kobi Brajant, ali i Dominik Vilkins, Džejms Vorti, Patrik Juing, Kris Malin, Alonzo Morning, Šekil O'Nil, Grent Hil, Kris Veber, Džejson Kid, Čonsi Bilaps, Rašid Valas, Vins Karter, Kevin Garnet, Pol Pirs, Kobi Brajant, Lebron Džejms, Kris Pol, Kevin Durent, Dvajt Hauard, Kevin Lav, Džejms Harden, Kajri Irving, Derik Rouz i mnogi drugi NBA superstarovi.

Već sada Andreju prognoziraju veliku NBA karijeru, ali pre toga ga čeka koledž i verovatno još veći napredak. Dug put je pred njim, ali za sada deluje da se razvija u pravog košarkaškog asa!