Američki košarkaš Brin Forbs uhapšen je u sredu u Teksasu zbog toga što je pretukao svoju bivšu devojku Elsu Džin. U pitanju je poznata glumica iz filmova za odrasle koja već neko vreme nije u vezi sa Forbsom, a britanski list "Dejli Mejl" navodi da je sve počelo verbalnom raspravom u ranim jutarnjim časovima, da bi posle toga Forbs nekoliko puta i udario bivšu devojku.

Forbs je uhapšen oko pet časova ujutru u sredu u svojoj kući u San Antoniju, gde mu je određena kaucija od 2.500 dolara, nakon čega je to plaćeno i izašao je na slobodu dok je čitav slučaj pod istragom.

Nezvanično, Brin i Elsa su bili u izlasku i pokušavali su da se pomire, međutim rasprava se nastavila i kada su se vratili u dom poznatog košarkaša. Elsa je dobila nekoliko udaraca u lice i zbrinuta je u bolnici, ali će sa njom biti sve u redu, što je dobra vest.

Što se tiče Forbsa, bivšeg saigrača Nikole Jokića u Denveru, prošle nedelje je ostao bez posla, odnosno dobio je otkaz u NBA ligi jer u njegovom novom klubu Minesoti nisu bili zadovoljni igrama ove sezone.

Američki košarkaš je prosečno beležio svega 3,6 poena po meču, a prethodno je igrao za San Antonio, Milvoki i pomenuti Denver. Interesantno je da je 2021. godine bio i šampion sa Baksima, čak imajući i solidnu ulogu u plej-ofu. Tokom regularnog dela sezone beležio je 10 poena po meču, a potom u doigravanju 6,6.

Instagram/screenshot/elsajeanofficial Elsa