Nikola Jokić se poigrava u NBA ligi, dominira na terenu i zahvaljujći njemu Denver je prvi na Zapadu. Uz to srpski centar ima fenomenalnu statistiku, prosečno beleži tripl-dabl 24,5 poena, 11,8 skokova i 10 asistencija po meču. Međutim, ima onih kojima se to ne dopada, pa ga tako prozivaju.

Među njima su Kendrik Perkins i Ričard Džeferson, a upravo je bivši centar Bostona izjavio kako "Jokić nabija statistiku". Sada je na ironičan način na sve te tvrdnje odgovorio poznati američki novinar i analitičar Bil Simons. On je podelio interesantan snimak na svom Tviter nalogu na kom se vidi kako Jokić na meču protiv Memfisa hvata loptu, pa u kontri pronalazi Majkla Portera juniora koji pogađa trojku.

"Besramno nabijanje statistike Jokića za 10. asistenciju na meču. Pogledajte ga, hvata loptu u skoku, ide napred, pronalazi otvorenog Portera za trojku. Ne mogu da verujem kako mu dozvoljavaju da se izvuče sa ovakvim sr**ima", napisao je Simons i tako zapušio usta svima onima koji kritikuju Jokića. Dvostrukog uzastopnog MVP-ja koji je glavni kandidat da osvoji i treće MVP priznanje u nizu.