Prvi reket sveta Novak Đoković boravi u Beogradu, nakon što mu je ponovo zabranjen ulazak u Ameriku, zbog čega će propustiti seriju masters turnira u Indijan Velsu i Majamiju. Tokom slobodnog vremena koje je neplanirano dobio više nego obično, želeo je da prijatno iznenadi pionire KK Dinamika koji se poseti najboljeg svih vremena nisu nadali.

Sigurno da će ovo predstavljati veliki motiv najmlađim selekcijama Dinamika, što se može videti i po njihovim osmesima. Oni nisu mogli da sakriju oduševljenje i sigurno da će im ova poseta usred treninga ostati lepa uspomena. Koliko su se obradovali pioniri Dinamika možete videti i na slici:

Đoković će prvi masters 1000 serije nakon propuštene turneje po Americi, odigrati u Monte Karlu od 8. do 16. aprila , kada počinje i sezona šljake. Srpski as koristi slobodno vreme koje ima kako bi se što bolje pripremio za predstojeće turnire,a pre svega Rolan Garos, na kome će pokušat da pretekne Rafaela Nadala po broju Grend Slemova i postane lider u trci za titulu najboljeg ikad.