Posle abaligaškog derbija između Partizana i Crvene zvezde nastao je haos na parketu. Matijas Lesor udario je Filipa Petruševa i ostali igrači uspeli su da se umešaju i spreče još veće incidente. Kada se sve to završilo usledila su saopštenja sa obe strane, pa je košarkaš crveno-belih išao i u policiju kako bi dao izjavu.

Tim povodom se oglasio i njegov agent Miško Ražnatović, a sada je o tome pisala i njegova devojka Tijana Šumaković. "Najteža stvar koja mi se dešava trenutno je što moram da ćutim i trpim svu nepravdu koje sam postala deo jer sam u vezi sa sportistom. Iskreno me briga što mi je inboks pun pretnji, jer sam svesna u kakvoj zemlji živim, nažalost. Ono što želim da bar moji bliski prijatelji znaju je da je Filip u policiju morao da ode po službenoj dužnosti i da apsolutno nikoga nije prvi provocirao i da mu se divim kako prolazi kroz sve ovo", napisala je Tijana na svom Instagram profilu.

Istakla je da sve ovo teško pada igraču crveno-belih. "Za momka od 22 godine koji mrava nije zgazio ovo je previše. Žao mi je što se udara na osobu koja je za našu reprezentaciju igrala dok su drugi bili na odmoru. Žao mi je što je glas ološa i šljama u našoj zemlji mnogo glasniji od normalnih ljudi", poručila je Tijana. Ovako ona izgleda:

Instagram/tiana.sumakovic Tijana Šumaković i Filip Petrušev

Pogledajte i kako je izgledao sukob na terenu:

MN Press, MONDO/Stefan Stojanovć Lesor Petrušev tuča