Košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil postao je psihoanalitičar zahvaljujući "Slagalici". Jedan od najpoznatijih kvizova je u igri "Spojnice" kao zadatak postavio spajanje imena ljudi sa njihovim zanimanjima, pa je tako igrač crveno-belih dobio i novi posao, a snimak tog odgovora postao je pravi hit na društvenim mrežama.

U momentu kada je voditeljka izgovorila "Ben Bentil", takmičar je kao odgovor izgovorio "Psihoanalitičar". Bilo je to dovoljno da navijači na internetu počnu da smišljaju razne fazone na tu temu, pa je tako jedan od njih napravio i knjigu sa povezom i imenom "Kompletan uvod u psihoanalizu" i sliku Bentila na koricama. Interesantno je i da je odgovor za poznatog motociklistu Marka Markeza bio "kantri muzičar i glumac".

Bentil je stigao u Zvezdu na početku sezone i u Evroligi prosečno beleži 8,3 poena, 4 skoka i 1,1 asistenciju po utakmici. Jednu od boljih partija u crveno-belom dresu pružio je baš na meču protiv Baskonije kada je dao 12 poena, uz 5 skokova. Interesantno je i da se ova epizoda "Slagalice" emitovala baš u momentima kada je Zvezda igrala protiv španskog tima.