Košarkaši Los Anđeles Lejkersa ubedljivo su savladali Memfis (125:85) u šestom meču njihove plej-of serije i prošli u narednu rundu doigravanja, a šou u hali ukrao je jedan mladi navijač. Kuper (13) koji se na terenu pojavio u dresu Lejkersa sa brojem devet na leđima imao je priliku da šutira trojku i tako osvoji vrednu nagradu, ali je umesto toga izabrao popularnost!

Voditeljka u hali predstavila ga je navijačima, koji su mu bili neophodni za performans, a on je rekao "Rođen sam spreman". Iako je imao pola minuta da pogodi šut za tri poena, odlučio je da se kocka - prvo je više od 25 sekundi tražio pomoć publike i pokazivao im da ih ne čuje dovoljno glasno, a zatim se na brzinu pripremio za šut! Nažalost, nije bio precizan i malo je falilo da se njegov fantastičan plan ostvari. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ipak, "nagrada" koju je dobio možda je i bitnija od pogođene trojke. U prvim satima nakon utakmice njegov snimak se raširio društvenim mrežama i sada može društvu da priča kako je ceo svet preneo njegov pokušaj šuta! Bilo je blizu, šteta što nije ušlo.