Košarkaška reprezentacija Srbije dobila je novi dres, a Bogdan Bogdanović je pokazao u čemu će reprezentativci igrati na Svetskom prvenstvu koje se kasnije ove godine održava u Aziji. Nekadašnji igrač Partizana bio je u ulozi manekena, pozirao je u novoj opremi i sa loptom na košarkaškom terenu, a utisci košarkaških navijača su fantastični.

Mnogima se sviđa dres koji je Bogdan obukao i u kojem će biti jedan od lidera srpskog tima na Mundobasketu. Zato ne čudi što su se na njegovoj Instagram objavi oglasile i neke velike face svetske košarke! Između ostalih, novi dres reprezentacije Srbije komentarisali su najbolji igrač Atlante Trej Jang, čuveni Slovenac Goran Dragić, nekadašnji saigrač Tarens Kinzi, Bruno Fernando koji je saigrač u Hoksima... Ovo su neki od komentara:

Instagram/bogdanbogdanovic/Printscreen Bogdanoviću se javile poznate face iz sveta košarke.

Među komentarima najzanimljivi je bio slovenačkog košarkaša Gorana Dragića! Čovek sa 15 godina NBA iskustva toliko je oduševljen novom opremom srpske reprezentacije da je Bogdanu objasnio kako mu je potreban jedan primerak! "Treba mi jedan, Boki", napisao je Dragić ispod Bogdanovićeve objave i tako izazvao reakciju srpskih navijača koji su mu pomenuli da je trebalo da igra za naš nacionalni tim. Pogledajte Bogdana u dresu:

KSS/Dragana Stjepanović Bogdan Bogdanovic novi dres Srbije

Podsećamo, Srbija će igrati na Mundobasketu koji između 25. avgusta i 10. septembra organizuju Japan, Indonezija i Filipini. U prvoj grupnoj fazi tim selektora Svetislava Pešića odmeriće snage sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom, a očekuje se da naši reprezentativci bez većih problema obezbede plasman u drugu grupu.