Košarkaši Denver Nagetsa osvojili su titulu u NBA ligi, a trener Majkl Meloun smislio kako to da obeleži! Šef struke koji je u Kolorado doneo prvu košarkašku titulu istetovirao je rame, a na njegovom telu zauvek će se nalaziti trofej koji dobija najbolji tim u najjačoj košarkaškoj ligi.

U jednoj od poznatih tatoo radionica Meloun je rešio da ukrasi levo rame "rudarom Maksijem", nezvaničnom maskotom Denvera i peharom koji su osvojili. Kako je Denver rudarski grad, bradati Maksi se upravo bavi iskopavanjima i jedan od njegovih zaštitnih znakova je pijuk, ali ovog puta mu je u ruci trofej "Lari O'Brajen".

Ovo je samo jedan u nizu poteza zbog kojeg će navijači Nagetsa obožavati Majkla Melouna. Čovek koji je u Nikolu Jokića imao beskrajno poverenje tokom prethodnih sezona sada je pravi hit u Koloradu - zbog njegovog košarkaškog znanja, opuštenosti na konferencijama ili količine alkohola koji je popio tokom parade kroz grad, Majkl je faca među navijačima. Pogledajte tetovažu koja je postala hit: