Američki košarkaš Pol Džordž prvi put je u Srbiji zbog svoje supruge Danijele Rajić. Njih dvoje su već nekoliko dana u Beogradu i viđeni su u noćnom izlasku, kada je Pol Džordž jedva odolevao da ne gleda u polugole plesačice ispred sebe, dok su zatim viđeni i na jednom splavu na kome je nastupao srpski pevač Cvija.

Interesantno je da je Pol Džordž bio u društvu Bogdana Bogdanovića, podelio je zajedničku fotografiju sa njim i Cvijom i na srpskom napisao "braća", dok je supruga Danijela Rajić pokazala i kako se provodio. Snimala ga je u toku večeri i čini se da Džordžu i te kako prija srpska muzika pošto je uživao u domaćim hitovima i zajedno sa ostalom publikom pevao i igrao čitave noći. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pol Džordž i Danijela Rajić u Beogradu Instagram/danielarajic

Pol Džordž je od nedavno srpski zet pošto je oženio svoju dugogodišnju partnerku Danijelu Rajić, a čini se da je naučio i brojne srpske običaje uz nju. Ne samo da je Danijela spremala sarmu svom partneru, nego ga je "navukla" i na srpsku muziku, pa se pamti kako su prošle godine na svadbi u Italiji uživali uz narodnjake.

Njih dvoje venčali su se u Americi, a njihova veza poznata je po turbulencijama. Upoznali su se dok je Danijela bila striptizeta, a navodno odbila je ponudu Pola Džordža da abortira za milion dolara. Posle svega toga su počeli da žive zajedno, nedavno su dobili i treće dete i nazvali su ga Vuk, dok sudeći po fotografijama na Instagramu ljubav cveta i dolazak u Srbiju je još samo jedan dokaz koliko se Amerikanac zaljubio.

Instagram/danijelarajic danijela rajić

Podsetimo, Pol Džordž je jedan od najboljih košarkaša prethodne decenije u NBA ligi, a u karijeri je do sada nastupao za Indijanu, Oklahomu i Los Anđeles Kliperse. Sa reprezentacijom SAD ima zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u Riju.

BONUS VIDEO:

Danijela Rajić  instagram/danijelarajic