Prva drama odigrala se na treningu košarkaša Univerziteta Južne Kalifornije (USC), pošto je na terenu kolabirao 18-godišnji Broni Džejms. Najstariji sin Lebrona Džejmsa doživeo je akutni zastoj srca, što znači da je na trenutak srce prestalo da mu pumpa i da sprovodi krv u vitalne organe. Sada je prema navodima američkih medija stabilan, ali više od toga se ne zna.

Lebron je svog najstarijeg sina dobio kada mu je bilo tek 19 godina. Bronijeva majka Savana Brinson je te 2004. godine imala 18 godina, a par se venčao 2013. Do tada je talentovani Broni već dobijao ponude da ide na koledž, što je Lebron javno kritikovao i isticao da nije normalno da neko skautira dete od 10 godina.

Kao dete Broni je igrao i fudbal pored košarke, dok mu je otac zabranjivao da se bavi američkim fudbalom i hokejem jer je rizik od povreda preveliki. Tokom srednjoškolske karijere je na nekoga ostavljao utisak, a neki su milsili da mu nije mesto u NBA, a da nije doživeo srčani zastoj igrao bi protiv Mege!

PRVO MEGA, NCAA, PA DRAFT! ALI SAD JE SVE U PITANJU!

Alex Bierens de Haan / Getty images / Profimedia, YouTube/ESPN Broni Džejms i Lebron Džejms

Planirao je Broni Džejms da u ekipi "Trojanaca" kako zovu tim USC-a provede godinu dana i da 2024. godine izađe na NBA draft, ali sada je to pod velikim znakom pitanja. Pre početka NCAA sezone bilo je planirano da USC ima turneju po Evropi gde bi odigrali tri meča, od toga jedan protiv Mege. Sada je sve to pod znakom pitanja...

LEBRON GA ČEKA U NBA!

Profimedia Lebron Džejms

Lebron ima sjajan odnos sa sinom, često dolazi da ga gleda i više puta je isticao da planira da pre završetka karijere zaigra sa njim u NBA ekipi. Projekcije njegovog mesta na draftu su varirale, a Lebron je navodno odbio dugoročniji ugovor sa Lejkersima kako bi bio slobodan igrač u trenutku kada neka ekipa draftuje Bronija.

KRIS POL MU JE KUM, A VEĆ ZARAĐUJE MILIONE!

kris pol
Profimedia 

Jedan od najboljih plejmejkera današnjice Kris Pol je kum Bronija Džejmsa, a tokom srednjoškolskih dana Broni je već postao milioner. Potpisao je sponzorske ugovore sa raznim firmama i proizvođačima sportske opreme i procenjuje se da godišnje zaradi 8.000.000 dolara.

Zanimljivo je i da mu otac nije omiljeni košarkaš. Iako je jedno vreme njemu u čast nosio broj 23, rešio je da na koledžu nosi broj 0 u čast omiljenog košarkaša Rasela Vestbruka.

BONUS VIDEO: 

Šesta Lična – S5N25 MONDO