Bez starca nema udarca, a bez Džejsona Ričardsona nema zakucavanja! Neverovatni veteran koji se od NBA karijere oprostio 2015. godine osam godina kasnije i dalje "kažnjava" obruče.  Davne 2001. godine bio je peti pik na draftu, igrajući za Golden Stejt, Šarlot, Finiks, Orlando i Filadelfiju potrajao je u NBA ligi deceniju i po, a 2002. i 2003. godine je bio šampion takmičenja u zakucavanjima na Ol Star vikendu. 

Iako je odavno završio sa aktivnim igranjem košarke nije Ričardson odustao od sporta, pa je tako već godinama jedno od najvećih imena "BIG 3" lige u 3x3 basketu, u kojoj nastupa i Dušan Domović-Bulut. Sada je sa 42 godine iskusni Amerikanac u toj ligi podsetio na najbolje dane. 

U jednoj akciji je uspeo da u trku uhvati loptu koju mu je poslao saigrač, a da onda okrenut leđima košu zakuca na spektakularan način. Pogledajte kako je izgledalo ovo sjajno izdanje Džejsona Ričardsona: 

 BONUS VIDEO: 

BRONZA! BASKETAŠI DONELI SRBIJI 4. MEDALJU NA OI: Bulut i društvo slavili nad Belgijom i zauzeli 3. mesto u Tokiju Kurir televizija