Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je veliki uspeh pošto je došla do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Nišu (u finalu su "orlići" bili bolji od Španije), a sada je selektor Nenad Stefanović otkrio da su na poluvremenu utakmice koristili "taktiku Novaka Đokovića". O čemu se radi? Nole je čestitao mladim košarkašima Srbije na zlatnoj medalji, a potom se selektor Nenad Stefanović javio srpskom teniseru i otkrio mu jednu tajnu...

"Nole majstore, hvala na čestitkama, preneli su mi sve dečaci. Samo da te obavestim, da su se urme jele pre i na poluvremenu utakmica naših momaka na prvenstvu. Hvala, šampione!", napisao je talentovani trener Stefanović na svom profilu, uredno se zahvalivši najvećem srpskom sportisti svih vremena.

Kao što je poznato, Novak Đoković već godinama jede samo urme na pauzi između gemova, dok su to sve ređe banane ili slične namirnice. To je mnogima u početku bilo čudno, ali izgleda da je i Nole na neki način pokrenuo revoluciju u sportu pre svega zbog neverovatnog obraćanja pažnje na svaku sitnicu koju unosi u telo. Upravo od kada je izbacio gluten i počeo stritkne dijete, Nole je postao najbolji teniser sveta i sa 36 godina izgleda kao da mu je 26.

Podsetimo, Srbiji su titulu prvaka Evrope doneli Nikola Topić, Mitar Bošnjaković, Andrej Mušicki, Bogoljub Marković, Pavle Nikolić, Filip Jović, Aleksa Ristić, Andrej Kostić, Đorđe Ćurčić, Ognjen Romić i Matija Milošević.

BONUS VIDEO:

Nikola Topić izjava MONDO/Nemanja Stanojčić