Partizan je otvorio novu prodavnicu u centru grada (Kralja Milana 6), a tom prilikom Kevin Panter je napravio šou. Video je izložen prošlosezonski dres Matijasa Lesora, sada centra Panatinaikosa, i odmah ga je pozvao. Oko njega bili su Danilo Andjušić, Uroš Trifunović i Alen Smailagić koji su nagađali da li će Francuz da se javi na poziv kapitena crno-belih.

Posle malog čekanja, Lesor se javio. “Šta tvoj dres radi ovde?” pitao ga je Kevin, a kada je Matijas krenuo da odgovori upozorio ga je da ima mnogo ljudi tu i da pazi na rečnik, pa su svi počeli da se smeju. Usledile su razne šale i dobacivanja, pa je Panter podigao telefon i na video pozivu pokazao Lesoru koliko ima ljudi, a on je na to odgovorio pozdravom za sve.

Igrači i navijači šetali su kroz prodavnicu, već su kupili dresove pojedinih igrača, a Danilo se našalio kad nisu mogli da nadju njegov dres za fotografisanje. “Moj dres niste stavili?”, upitao je Anđušić, ali je ubrzo ipak pronadjen.

MONDO/Nemanja Stanojčić Kevin Panter pozvao Matijasa Lesora

Posle toga je zamenik kapitena stao pred kamere. “Drago mi je što je ovo otvoreno i to baš pred naš prvi meč u Evroligi sa Barselonom. Srećan sam što će navijači imati priliku da kupe razne stvari i da se dodatno povežu sa nama na taj način. Jedva čekam da ih vidim u punoj Areni u utorak”, zaključio je Danilo.

Pogledajte tu scenu:

Kevin Panter pozvao Matijasa Lesora MONDO/Nemanja Stanojčić