Partizan je pobedio Monako (89:85), upisao šesti evroligaški trijumf u 12. kolu Evrolige. U dramatičnoj završnici bilo je "vatre" i na terenu i na tribinama. U jednom momentu su navijači srpskog kluba prozivali šefa struke gostiju Sašu Obradovića, a o tom detalju pričao je i trener crno-belih Željko Obradović.

Jedno od pitanja na konferenciji za medije bilo je baš o tome. "Znate moj stav od prve sekunde od kada sam ovde, rekao sam to i na onoj konferenciji. Protiv sam bilo kakvog vređanja, bilo koje osobe. Ovo je dvorana u kojoj treba da se pomaže svom timu i to publika radi fenomenalno. Bilo je toga, nisam saglasan sa tim i uvek ću biti protiv", počeo je Obradović.

Zatim se osvrnuo na prošlosezonsko finale ABA lige. "Pričao sam o tome u petom meču te serije, ta pobeda navijača važnija mi je od titule koju smo tada osvojili, jer je bilo fantastično. Daju nam neverovatnu energiju, vetar u leđa."

MN Press Saša Obradović i Željko Obradović

Imao je molbu za sve njih. "Molim ih da poštuju svakoga ko dođe u Arenu i da rade ono po čemu su najpoznatiji, a to je ambijent koji niko nema. To nisu moje reči, već svih onih koji su dolazili ovde. Vi to najbolje znate, pratite, bolje nego ja, na svim tim portalima, televizijama, radiju, otkud znam šta sve ima. Tik tokovi? Imali još nešto novo da je izašlo. Ko da stigne sve da prati, izgubili smo život. Ne pričamo jedni sa drugima. Ja ne, ja živim isto kao što sam živeo ceo život", zaključio je Obradović.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Doček za Sašu Obradovića Kurir televizija