Miloš Teodosić je sa 37 godina došao u Crvenu zvezdu i odmah je počeo da donosi trofeje! Bio je MVP finala Kupa Radivoja Koraća, a i pre turnira u Nišu pokazao je sjajne partije u crveno-belom dresu. Kao veteran i najstariji u timu oduševio je navijače, ali i kompletnu košarkašku javnost svojom motivacijom i formom. 

Sada su se toga u podkastu ABA lige dotakli Saša Dončić i Aleksandar Petrović, a nekadašnji košarkaš i otac Luke Dončića je istakao da ga ne iznenađuje kvalitet igre koji nekadašnji kapiten Srbije pokazuje. Ipak, ono što ga iznenađuje je da je baš toliko motivisan. 

"Mislim o kvalitetu njegovom je bezveze pričati igrao je u velikim klubovima. Meni je više fascinantno da on u 37 godinam ja koliko se sećam nikada ga nisam video da je ovako motivisan kao sada u Crvenoj zvezdi. Ja moram to da priznam i stvarno se vidi da je spreman, da je željan, ovo mu je prva sezona u Crvenoj zvezdi. On zna šta je dodatan pritisak, on shvata to za razliku možda od nekih stranaca koji će možda tek da shvate i da se sledeće godine priviknu na to. Ali on to izuzetno dobro shvata. Kontroliše sebe, kontroliše druge i on jeste ta dodatna vrednost Zvezdi", rekao je Saša Dončić. 

MONDO/Nikola Lalović Teodosić

Na to se nadovezao Aleksandar Petrović. Nekadašnji selektor Hrvatske i nekada sjajan košarkaš istakao je da se Milošu Teodosiću u crveno-belom dresu sve poklopilo! 

"To je ono što je dodatan šlag na tortu. Poklopilo se Edine to, čovek je bio profesionalac 15 godina. Ostvario se kroz reprezentaciju, ostvario se kroz klubove. Koliko god da je zaradio zasluženo je zaradio i sada mu se poklopila ta profesionalnost plus emocija", završio je on. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO:

Teodosić predvodi slavlje Zvezde Kurir