Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prethodne noći još jednu moćnu partiju u NBA ligi. Vodio je Nagetse do velike pobede nad Lejkersima na startu plej-ofa (114:103) uz fantastičan učinak od 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija, videli smo da je čak tri puta zakucao u koš Lebrona Džejmsa. Ono što je takođe privuklo pažnju je i Jokićev neobičan stajling uoči utakmice!

Jokić se pojavio u sivim pantalonama i crnom duksu, dok je oko vrata nosio šal sivo-crne šare. Mnoge je podsetio na glavnog junaka animiranog filma "Grozni ja" (Despicable me) i nisu pogrešili. Jokić se namerno obukao kao Gru zbog toga što je i sam učestvovao u trejleru za četvrti nastavak ovog genijalnog serijala, pošto su ga prethodno na društvenim mrežama "optužili" da liči upravo na junaka koji planira da "ukrade Mesec".


Pogledajte i trejler za film u kome Jokić sedi kod psihoterapeutkinje i objašnjava kako mu se "minioni" smeju zbog toga što liči na Grua, inače junaka kome glas u filmu pozajmljuje poznati glumac Stiv Karel:

I ne stoji mu loše, zar ne?

BONUS VIDEO:

Milica Jokić Tiktok/milicajokicofficial

(MONDO - M.V.)