U noći između subote i nedelje (01.00) počinje polufinalna plej-of serija Denvera i Minesote u kojoj se nadamo novoj pobedi našeg Nikole Jokića, a trener Kris Finč će ipak uprkos svemu voditi "vukove". Na četvrtom meču serije protiv Finiksa, Finča je "pokosio" njegov košarkaš Majk Konli i trener je ostao da leži na parketu u bolovima.

Odmah je bilo jasno da je ozbiljno povredio koleno, doktori su odmah zakazali operaciju, a Finč je doneo odluku da bez obzira na predviđeni oporavak - dođe na utakmicu i predvodi Minesotu. Sigurno to nije bio i savet hirurga i doktora, ali je Finč bio tvrdoglav i ni po koju cenu nije želeo da propusti jednu od najvažnijih utakmica u svojoj trenerskoj karijeri, pošto su "vukovi" posle 20 godina prošli prvu plej-of rundu.

Pogledajte u kakvom stanju je Kris Finč došao na utakmicu, a videćemo kako će uspeti da "iznese" sve obaveze koje inače ima kao trener Minesote:


U njegovom stručnom štabu je inače Majka Nori koji je sarađivao sa Jokićem po njegovom dolasku u NBA ligu. Nori je bio trener Jokiću u razvojnoj ligi za vreme prve sezone u Denveru, kada Srbin uopšte nije ni igrao. Ipak, njih dvojica su u međuvremenu čak postali dobri prijatelji i zato će Nori pokušati da ga zaustavi timom koji je napravio Tim Koneli, inače još jedan bivši član Denvera.

BONUS VIDEO:

Nikola Jokić nacrtao pobedu Denvera preko Mareja Arena Sport

(MONDO - M.V.)