Videli smo neverovatan duel Nikole Jokića sa centrima Minesote Rudijem Goberom, Karlom Entonijem Taunsom i Nazom Ridom, a ipak je šou odneo Entoni Edvards! Sjajni bek Minesote ove sezone briljira i preuzeo je vodeću ulogu u timu i sada je Nagetsima ubacio 43 poena. 

Oduševio je on i Nikolu Jokića koji ga je nahvalio posle meča, a 22-godišnjak i dvostruki ol-star je pobrao simpatije i u našem regionu. Sada se o njemu oglasio proslavljeni hrvatski košarkaš i košarkaški trener Aleksandar Petrović

"Nikada, ali baš nikada, nisam pristao upoređivati ikoga sa najvećim, sa Majkl Džordanom! Međutim, noćas, sam sebi postavio hipotetičko pitanje. Entoni Edvards ima samo 22 godine i ukoliko nastavi ovako da teroriše NBA ligu, sledećih desetak godina, da li je on taj?", zapitao se on. Pogledajte kako je Entoni Edvards igrao protiv Jokića i Denvera: 

 Edvards je u svojoj četvrtoj NBA sezoni, a ove sezone je na 79 mečeva prosečno davao 25,9 poena i imao je 5,4 skoka i 5,1 asistenciju po meču. U plejofu je još bolji i za sada deluje da bi mogao da dovede Timbervulvse do prve titule u istoriji. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Nikola Jokić nacrtao pobedu Denvera preko Mareja Arena Sport