Videli smo jako neizvestan meč Budućnosti i Partizana u "Morači" na kome je na kraju domaći tim uspeo da pobedi i da izejdnači na 1:1 u seriji. Videli smo i napetosti na tom meču kada je na sedam minuta do kraja isključen Frenk Kaminski.

Kada je izlazio sa terena videli smo i provokacije od strane publike! Dva navijača su se približila i skoro došla do tunela u koji je Kaminski trebalo da uđe. Policajac koji je bio u punoj opremi pred tunelom je uspeo da ih zaustavi, a videli smo da su oni nešto dobacivali Frenku Kaminskom i mahali su mu dok je ulazio u tunel.

Možda je baš ovaj potez naterao kapitena gostujućeg tima Kevina Pantera da zajedno sa Džejmsom Nanelijem i Alenom Smailagićem dođe baš do koša ispod koga se to dešavalo. Nešto su imali da kažu, a igrači Budućnosti su ih smirivali. Pogledajte kako je to izgledalo:

Arena Sport /Printscreen Partizan Buducnost

Na kraju je Aleksa Avramović imao šansu da poenima u prodoru donese pobedu Partizanu. Kenan Kamenjaš je promašio dva slobodna bacanja, a onda je uspeo da dovolno omete Avramovića da promaši i njegov tim je pobedio 74:73.

R.R./ATAIMAGES Budućnost Partizan

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO:

Partizan - Budućnost MONDO