Hoće li Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama? Marko Ljubomirović, novinar portala "MaxBet" doneo je informaciju da će centar Denvera da bude među igračima koji će da budu deo nacionalnog tima ovog leta. Očekivano, ta informacija odjeknula je širom sveta.

Međutim, to nije potvrđeno. Bar ne još uvek. Prema nezvaničnim informacijama MONDA konačna odluka se još uvek čeka. Nikola tek treba da dođe u Srbiju iz Amerike i selektor Svetislav Pešić će zatim obaviti razgovore sa njim, najverovatnije u Somboru. Posle toga će tek da bude poznato i hoće li igrati za "orlove".

Prvi individualni treninzi srpske reprezentacije počinju 17. juna, dok je zvanično okupljanje zakazano za 24. jun. To znači da će Nikola imati oko mesec dana da odmori i da razmisli u vezi sa učešćem na Olimpijskim igrama. Svi se nadaju da će to i da se dogodi, ali konačna odluka još uvek nije doneta.

MN Press Nikola Jokić Srbija

Na konferenciji za medije, posle ispadanja od Minesote, dobio je baš to pitanje, u vezi igranja na Olimpijadi. "Ne znam čoveče. Trebalo bi tek da vidim i da razmislim o tome", rekao je Jokić tada.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Nikola Jokić nacrtao pobedu Denvera preko Mareja Arena Sport