Partizan se plasirao u finale Košarkaške lige Srbije (KLS) pobedivši Megu 96:68 u hali "Aleksandar Nikolić". To znači da će se "večiti" boriti i za titulu u domaćem prvenstvu, a serija startuje već u ponedeljak kada će Crvena zvezda biti domaćin pred svojim navijačima.

Međutim, Partizan ima veliki problem pred seriju sa Zvezdom. Željko Obradović je na konferenciji za medije potvrdio da je kapiten Kevin Panter povređen i neizvesno je da li će igrati. 

"Probaćemo da se pripremimo najbolje što možemo, da vidimo prvo u kom smo zdravstvenom stanju jer imamo mnogo problema. Panter nije igrao drugo poluvreme preventivno zbog bola u kolenu, sutra će da se pregleda pa ćemo da vidimo da li je sposoban. Pričao sam i posle druge utakmice da i Smailagić ima povredu kolena i da praktično nije ni igrao, igrao je 5 minuta. Večeras je i on pred kraj tražio izmenu, gde je osetio bol pa smo ga sačuvali tako da ima još rovitih igrača ali tako je-kako je. Izaćićemo sa kim možemo, probati da damo sve od sebe i to je to", rekao je Obradović posle meča.

Prvi susret večitih na programu je u ponedeljak 3. juna, a domaćin će biti Crvena zvezda. Drugi meč na programu je u sredu, 5. juna, pred crno-belom publikom, dok je eventualna "majstorica" na programu dva dana kasnije.

BONUS VIDEO:

Arena premium Željko Obradović viče na igrače Partizana

(MONDO - M.V.)