Šta čovek da uradi kada strpa 36 poena i odvede svoj tim u finale NBA lige? Pa naravno, da popije po koje pivo! Luka Dončić je nakon pobede nad Minestoom u kojoj je imao 36 poena, 10 skokova i 5 asistencija uhvaćen u hodniku hale sa ocem Sašom kako uživa u piću. 

Ipak kada je video da kamere snimaju Slovenca kako pije alkohol sadašnji visoki funkcioner Dalasa Majkl Finli je prišao i oteo mu limenku! Finli je i sam bio zvezda Dalasa od 1996. do 2005. godine, a 2007. je bio NBA šampion sa San Antoniom. Povukao se 2010. nakon kratkog ugovora sa Bostonom, a za vreme igranja u Dalasu dva puta je bio Ol Star. Sada je potpredsednik za košarkaške operacije u Dalasu, a u isto vreme i asistent generalnog menadžera.

Dončić sa druge strane ima vremena da se odmori, jer sledeći meč igra tek za nedelju dana. On je imao neverovatan plejof u kome se retko spuštao ispod 30 poena, ali sada mu na megdan dolazi ekipa Bostona koja se prošetala na Istoku. Pogledajte kako je Dončić uživao u piću pored oca Saše:

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: