Da je košarka u samom vrhu omiljenih sportova u našoj zemlji pokazuju prepuni basket tereni iza gotovo svake zgrade, a u naselju Stepa Stepanović 6. juna od 18 časova posebno će odjekivati tapkanje lopte. Tada će se na terenu Željko Rebrača održati otvoreni čas košarke za dečake, a najspretnije među njima Fondacija Mozzart nagradiće besplatnim učešćem na letnjem kampu Akademije Rebrača na Zlatiboru od 14. do 21. jula.

Rebrača 2 copy.jpg
Promo 

Dečaci uzrasta od sedam do 17 godina mogu se prijaviti za otvoreni trening sa popularnim „Bananamenom” na broj telefona 060 51 50 037 ili porukom u DM na Instagram profilu @akademijarebraca. Naš proslavljeni reprezentativac će sa svojim stručnim timom posmatrati kojom brzinom, veštinom i košarkaškim umećem mladi talenti odgovaraju na zadate vežbe i izabrati dobitnike stipendija za kamp.
Otvoreni čas je nastavak uspešne saradnje Mozzarta i Akademije Rebrača u okviru koje je veliki broj mladih do sada imao priliku da besplatno pohađa školu košarke i ostvari svoje snove. Prošle godine su najveći talenti kroz otvoreni trening takođe izborili stipendije za odlazak na kamp na Zlatiboru koji je tada okupio rekordan broj polaznika iz zemlje i regiona.