Monako je opet šampion Francuske, a Saša Obradović je taj uspeh "platio" kupanjem! Tim iz kneževine je posle četiri meča uspeo da osvoji trofej šampiona države protiv osvajača Evrokupa Pariza, a Petr Korneli i Mamadu Žaite su posle četvrog meča serije uhvatili srpskog trenera i bacili ga obučenog u đakuzi!

Sa košuljom, pantalonama u cipelama i sa bocom šampanjca u ruci morao je na kupanje srpski stručnjak na oduševljenje kompletnog igračkog kadra! Pogledajte kako je to izgledalo:

Monako je u prvom meču savladao Pariz 90:80, u drugom meču je Pariz izjednačio pobedio 77:70, a u trećoj utakmici je bilo 88:59. Sada je u četvrtom meču Monako opet zgazio rivala i sa 115:76 je osvojio titulu.

Monako je u tom meču bio predvođen Majkom Džejmsom sa 27 poena, imao je 23 poena Eli Okobo, a nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd je ubacio 12. Osvajač Evrokupa Pariz nije imao raspoložene igrače, pa su Jantunen, Malkom i Šorts su postigli po 12, a Hifi i Simon po 11 poena. Nekadašnji košarkaš Partizana Banđa Si je ostao bez poena.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Saša Obradović u Pioniru MONDO/Nikola Lalović