Slušaj vest

Nakon vesti da su se reprezentativci Hrvatske Dario Šarić i Ivica Zubac potukli u noćnom klubu u Atini veče pre utakmice sa Grčkom u finalu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, pojavio se i snimak tuče. Na samom početku snimka se vidi kako Ivicu Zubca drži nekoliko osoba, a on sa predmetom u ruci zamahuje ka nekome. Tuča se tada smiruje, a onda se iz drugog plana u beloj majici pojavljuje Dario Šarić. 

Tuča se tada nastavlja, Šarić takođe upada među nekoliko lokalaca, a na kraju posle gužve, guranja, pokušaja zadavanja udaraca novi centar Denver Nagetsa završava na zemlji. Podigli su ga na kraju i zajedno sa Zubcem odveli iz kluba. Kao što je prvobitno javljeno obezbeđenje kluba je sprečilo da se razbuktaju strasti i da ova gužva preraste u pravu tuču, a sigurtno je ovo uticalo na nastup Hrvatske u poslednjem meču kvalifikacija za Olimpijske igre. 

Hrvatska je na kraju izgubila taj meč 80:69, a Ivica Zubac i Dario Šarić su odlično odigrali taj meč. Zubac je uz 19 poena imao i 12 skokova, dok je Šarić upisao dabl-dabl sa 14 poena, 12 skokova i uz to 4 asistencije. Pogledajte kako je izgledala ova tuča:

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO:

MONDO Nenad Stefanović o preskakanju koraka i NBA