Slušaj vest

Nikola Jović ipak ide na Olimpijske igre! Košarkaški savez Srbije objavio je snimak sa treninga reprezentacije i na njemu se nalazi igrač Majamija. Ono što i te kako raduje jeste to što se vidi kako trči, zakucava, pogađa za tri. To su definitivno fantastične vesti.

Posebno ako se uzme u obzir da su se pre nekoliko dana pojavile spekulacije da je doživeo težu povredu zgloba i da će verovatno da propusti najveću sportsku smotru. Snimak koji je stigao definitivno je ohrabrio i Svetislava Pešića i "orlove".

Pored njega na kratkom klipu vidi se i snimak reprezentacije iz Abu Dabija. Napravljena je komplikacija na kojoj pokazuju delove treninga reprezentativaca koji su u Abu Dabiju i koji će igrati mečeve protiv Australije (utorak) i Amerike (sreda) u sklopu priprema za Olimpijadu.

Nikola je u nedavnom intervjuu za MONDO priznao da je njegov nastup ugrožen, ali da se nada da će uspeti da pobedi vreme i povredu. Vesti su dobre, bar za sada. "Iskreno, mislim da su delom ugrožene. Ne znam detaljno kada ću moći sve da krenem da radim, nadam se da ću uspeti da se izlečim na vreme", rekao je Jović.

MONDO/Nemanja Stanojčić Nikola Jović

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

MONDO/Nemanja Stanojčić Nikola Jović za Mondo