Slušaj vest

Srpskim olimpijcima upriličen je sinoć veličanstven doček na čuvenom balkonu Skupštine grada gde ih je pozdravilo desetine hiljada navijača, a možda najveće oduševljenje izazvao je izlazak Nikole Jokića pred njih. Uz povike "MVP", Jokić je poljupcima uzvratio publici i videlo se da su mu oči pune suza, da je ponosan zbog svega što je uradio sa košarkašima!

Njegov snimak izlaska na balkon stigao je i do Amerike, pa su tako i njegovi Denver Nagetsi ispratili koliko Jokića zapravo vole u Srbiji, posebno sada kad sa reprezentacijom ima još jednu olimpijsku medalju, sada bronzanu. Pogledajte snimak koji je Denver podelio uz poruku da je dočekan "na srpski način", dok su i navijači u komentarima oduševljeni dočekom kakav se ne viđa ni u Americi:

"Deluje zaista istinski srećno", "Kakva legenda", "Toliko je ponosan na svoju zemlju, a i oni su ponosni na njega", "Denver treba da odigra nekoliko mečeva tamo, to bi bilo neverovatno za samu igru i popularnost", "Kevin Durent nikada ovo neće doživeti", samo su neki od komentara koji su navijači Denvera napisali na ovu objavu.

Podsetimo, Nikola Jokić se nije dugo zadržao na balkonu pošto je ušao unutra da odmori, na čemu mu ne treba zameriti, prosto takav je karakter i nije za gužvu, dok je zatim sa svojom suprugom otišao na privatnu proslavu olimpijaca.

Pogledajte kako je izgledao doček srpskih šampiona na balkonu Skupštine:

MONDO/Uroš Arsić Doček košarkaša na balkonu

MONDO/Uroš Arsić Doček sportista

MONDO/Uroš Arsić Vaterpolisti

BONUS VIDEO:

RTS Veseli se srpski rode