Slušaj vest

Nebojša Čović odgovorio je agentu Mišku Ražnatoviću posle izjave koja se pojavila u vezi obeštećenja i odlaska Nikole Topića u NBA ligu. Prema rečima prvog čoveka Crvene zvezde Meridianbet došlo je do nesporazuma, jer je prilikom izjave "permutovao cifru za obeštećenje drugog igrača".

Zbog svega toga oglasio se putem zvaničnog sajta i uz to je objavljena i fotografija fakture koju je Zvezda platila Megi. "Permutovao sam cifru za obeštećenje za drugog igrača. Nakon provere u klupskoj dokumentaciji konstatovao sam da je KK Mega Vizuri uplaćeno 150 hiljada dolara neto, odnosno 180 hiljada dolara bruto u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na ime obeštećanja po sporazumu za igrača Nikolu Topića. Ovim stavljam tačku na bilo kakve dalje spekulacije na ovu temu", rekao je Čović.

Dokument o Topiću.jpg
KK Crvena zvezda 

Na konferenciji za medije Čović je rekao da je Ražnatović dobio 10 odsto od odlaska Topića u NBA odnosno da mu je pripalo 200.000 evra. Zbog toga je reagovao poznati agent. "Topić je otišao u NBA, Zvezda je dobila dva miliona dolara. Od čega je 200.000 dato menadžeru. Ova izjava je potpuno netačna! Crvena zvezda menadžeru nije dala ništa, a isplatila je 7,5 odsto Megi, klubu u čijem dresu je Topić odigrao 72,2% mečeva prošlogodišnje sezone! 7,5%x2mil=150.000", napisao je na svom Tviter nalogu Ražnatović, pa je usledio odgovor sa Malog Kalemegdana.

Kurir/Petar Aleksić Misko Raznatovic i Nebojsa Covic

BONUS VIDEO:

MONDO Nebojša Čović