Slušaj vest

Srbija je bila blizu da napravi jednu od najvećih senzacija u istoriji. Mogla je da pobedi Ameriku na Olimpijskim igrama u Parizu. Imala je prednost u većem delu meča, ali su u samoj završnici Stef Kari i Kevin Durent pogodili kada je bilo najvažnije i odveli su svoju selekciju dalje, a zatim doneli i zlatnu medalju.

Tada su navijači Denvera izazvali pravu buru na društvenim mrežama i razbesneli upravo Durenta. Kačili su objave gde su objašnjavali da su navijali za Srbe zbog Nikole, što se NBA superstaru nije dopalo. Tako se sa njima raspravljao do ranih jutarnjih sati.

Jedno od pitanja za Erona Gordona, Nikolinog saigrača iz Nagetsa, bilo je baš to. Za koga je on navijao u Parizu. "Mene su pitali da li želim da igram za reprezentaciju, ali poziv na kraju nije stigao. Bilo je zbog toga malo ljutnje. Onda sam gledao kako je Jokić umalo 'oprao te mačke' tamo i to mi je bilo kul. Čovek iz mog tima ih je doveo to ivice. Ali, uprkos svemu ovome što sam rekao, Amerika", nasmejao se Gordon.

Jasno je da će posle ove izjave američkog košarkaša tek da napadaju i da prozivaju. Njegova izjava sigurno će da izazove polemiku...Neće ga to previše potresti, posebno ako se uzme u obzir da počinje pregovore sa Denverom oko produžetka saradnje i očekuje se da će ostati u klubu još nekoliko godina. 

BONUS VIDEO:

RTS Nikola Jokić na dodeli medalja