Svi događaji
Od najnovijeg
19:50

20' [44:41] - Poluvreme!

željko obradović
Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved 

Luka Cerovina pogađa trojku na 35 sekundi do kraja, ne vraća trojku Ife Lundberg, a potom ni Tajrik Džouns ne zakucava. U poslednjem napadu Spartaka u prvom delu napravili su grešku i ostali bez lopte, dok ni Braun potom ne uspeva da pogodi u prodoru.

19:44

18' [41:40] - Klackalica!

Lepa kontra Partizana nakon odlične odbrane Lundberga. Odmah je lopta otišla u ruke Sterlingu, pogodio je uz faul, pa je sa "penala" doneo novu prednost crno-belima. Dosta smenjivanja u vođstvu u ovoj deonici, pa tako Bolton odmah reaguje i pravi novi preokret u "Dudovoj šumi".

19:37

15' [29:32] - Karlik...

Od igre Karlika Džounsa trenutno sve zavisi u igri Partizana, tako da je sada "otvorio vrata" Koprivici za zakucavanje i prednost od tri razlike.

19:30

12' [26:25] - Vodi Partizan!

Pogađa dvojku Karlik Džouns posle izolacije, a Vladimir Jovanović to "seče" tajm-autom.

19:23

10' [25:24] - Bonga!

bonga
Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved 

 Zvižduci u "Dudovoj šumi". Nad Bongom je napravljen faul na 0,2 sekunde do kraja, i to na šutu za tri poena, pa je nakon samo jednog preciznog izvođenja slobodnih bacanja rezultat smanjen na pola koša razlike.

19:18

8' [22:20] - Poeni iz reketa

Treći ofanzivni skok za Spartak, sada je Rudan pogodio iz "drugog pokušaja", što jasno govori o problemu koji Partizan ima na početku utakmice, dok sa druge strane Karlik Džouns opet pravi dar-mar i asistira za Koprivicu.

19:12

6' [18:13] - Dobar ritam!

Nastavlja Miletić, pogađa preko Dejvisa, za svoj osmi poen na meču, a seriju prekida Karlik Džouns lepim poenima, pa asistencijom za Brauna... Ali, ne odustaju domaći, odmah Nikolić pogađa trojku! Ulazi i Bonga u igru da pomogne odbrani.

19:08

4' [13:9] - Vodi Spartak!

Dobar početak za Subotičane, odlično je otvorio Miletić i ima već šest poena, pa Željko Obradović traži prvi tajm-aut na meču.

19:02

1' - Meč je počeo!

Poenima Džounsa i Dejvisa crno-beli otvaraju utakmicu, dok sa druge strane Bolton trojkom dovodi domaćina u vođstvo 5:4.

19:00

Startne petorke

Za crno-bele počinju Nilikina, Vašington, Nakić, Džouns i Dejvis, dok su kod Spartaka to Gordić, Miletić, Cerovina, Nikolić i Bolton. Dakle, Vašington je u startnoj petorci Partizana uprkos trejdu!

U timu crno-belih nema Lakića i Majka.

18:09

Hoće li igrati Dvejn Vašington?

Spartak Partizan uživo prenos ABA liga livestream Arenasport
MN Press 

NBA pojačanje Partizana Dvejn Vašington deo je "blokbaster" trejda između Minesote i Niksa, pa je i njegov ugovor uključen, tako da je neizvesno da će večeras igrati u Subotici. Prema nezvaničnim informacijama, Vašington bi morao da ode u SAD da se "javi" svom novom klubu, posle čega bi trebalo da bude otpušten i ponovo će postati igrač Partizana.

18:08

Kako su počeli sezonu?

željko obradović
Dusan Milenkovic/ATAIMAGES 

Subotičani su porazom debitovali u ABA ligi pošto ih je u gostima nadigrao Studentski centar 84:76, dok je Partizan pred svojim navijačima bio bolji od Borca iz Čačka 96:66.

17:54

Dobro došli u MONDO live

Spartak iz Subotice danas od 19 časova dočekuje Partizan u drugom kolu ABA lige, što će biti prvi njihov susret ikada u ovom takmičenju. Poslednji put, sastali su se prošle godine na Kupu Radivoja Koraća kada je Partizan bez velike muke pobedio 91:69, a od tada su Subotičani znatno napredovali i ostavili su plasman u najbolje regionalno takmičenje.