Slušaj vest

Partizan je uz dosta muke došao do pobede nad Zadrom u gostima (75:71), pre svega zahvaljujući prisebnosti Karlika Džounsa u završnici kada je vezao pet poena i partiji najboljeg strelca Isaka Bonge (16 poena). Vladimir Mihailović i ostali igrači Zadra dobro su naterali crno-bele da se "preznoje" i zarade treću pobedu ove nedelje, iako je bilo evidentnih padova u igri. 

To se pre svega videlo sredinom druge deonice, kada je Željko Obradović održao buran tajm-aut ukazujući na brojne greške svojim igračima, ali je to samo kratkotrajno uspelo da ih pokrene. Treću četvrtinu izgubili su 27:12, i to ne želi opet da vidi...

"Znali smo da će Zadar probati da igra najagresivnije moguće kako su izgledali ovde protiv Budućnosti. Sve što imaju su pokušali da daju i da igraju najbolju moguću utakmicu. Igrali su dobro, videla se želja, sve što je nama falilo u pojedinim trenucima utakmice. Sigurno da je to i zbog duplog kola ABA lige. Pretpostavljam. Ali, nije da neću pričati sa mojim igračima. Ta treća četvrtina je posledica apatije i posmatranja šta se dešava na terenu. Važna pobeda, čestitam Zadru i mojim igračima koji su se izborili za pobedu", kazao je Željko Obradović na konferenciji za medije.

I ovoga puta navijači u hali "Krešimir Ćosić" dočekali su Žoca aplauzima: "Hvala svima, zadarska publika je poznata i po duhovitosti, nešto se čuje, nešto se ne čuje. Zahvaljujem se svima kako su nas dočekali", zaključio je trener Partizana.

Crno-beli su došli do pete pobede u ABA ligi i jedini imaju savršen učinak. U narednom kolu igraju protiv Krke.

BONUS VIDEO:

Arena 1 Premium Željko Obradović viče na tajm-autu na Zadar - Partizan